Mys

Hej,
Kom för någon timma sen fram till radhuset, och gud vad mysigt det är här! Jag trivs redan jätte bra! Började packa upp lite grejer men tröttnade ganska snabbt. Jag är så trött...Vill bara sova hela tiden ju. Käkade pizza innan vi kom hit också, mums.
Ibland undrar jag vad som händer med tiden, den går så sjukt fort ibland. Kom nyss på att i sommar har jag och Jesper varit tillsammans i två år! Vafan hände liksom... Känner mig lite som en gamling.
Från ingenstans, vad vore livet utan godis egentligen? Hemskt. Jag älskar godis sjukt mycket, alltså sjuukt mycket. Sockerberoende så det bara skriker om det. Får jag inte äta socker när jag är sugen så vill man inte vara nära mig kan jag lova... Förresten, jag tror jag vet varför jag hade så ont i huvudet igår och i förrigår. Jag drack nämligen kaffe idag och kände att jag fick samma huvudvärk som tidigare. I måndags drack jag typ sju koppar kaffe innan huvudvärken bröt loss. Jag dricker kaffe så otroligt sällan så det kanske är därför som jag inte märkt något tidigare. Har någon varit med om något liknande eller är det jag som är konstig haha? Käkade nyss lite risgrynsgröt och macka, sjukt gott!
Nej, nu är det dax att sätta mig med näsan i matteboken. Ha en bra kväll ♥